LAKERING AF VETERANBILER

LAKERING AF VETERANBILER

Få et godt tilbud på lakering af din veteranbil

Lakering og reparation af veteranbiler kræver masser af erfaring og følsomhed og det har vi, med 53 års erfaring indenfor lakering af veteranbiler. Derfor anbefaler vi, at du får udført lak arbejdet på et værksted, der er specialiseret i reparation af uheld eller restaurering af veteranbiler. Vi har stor erfaring med at bygge veteranbiler op fra rå jern til højglans special lakering.

For os er det ikke bare en lakering på en bil, men en passion for folks drømme og kærlighed til bilen vi får ind. Vi laver lakering så du får en helt ny bil igen, men med et fugtig land som Danmark er det meget vigtig, at bilen bliver rustbeskyttet rigtigt – første gang.

Vi har gennem årene lavet rigtig mange veteranbiler.

​​Ring eller mail til os for et uforpligtende tilbud
Telefon: 98 23 17 88
Email: mail@brovst-autolakering.dk

Lakering af din veteranbil

Når vi skal vurdere, hvad en autolakering vil koste på netop din veteranbil, gennemgår vi den først sammen med dig, så vi i fællesskab kan vurdere, hvad der er nødvendigt at gøre i forhold til diverse lakreparationer. Vi garanterer dog udelukkende skarpe priser, og vi er således i stand til at autolakere din bil til en billig pris.

Det skal dog nævnes, at dette bestemt ikke er noget, der går ud over kvaliteten af vores arbejde, da vi altid gør meget ud af at opfylde netop dine krav og forventninger til den pågældende opgave.

Udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig snarest muligt. 

E-MAIL

mail@brovst-autolakering.dk

ÅBNINGSTIDER

08:00 – 16:00

​Kvalitetssikring

​​KS 2000 er FAI’s kvalitetsstyringssystem, der med en kvalitetshåndbog som værktøj giver vejledning i og retningslinier for de virksomheder, der ønsker at kunne levere et dokumenteret og kontrolleret kvalitetsprodukt som lever op til FAI’s anbefalinger, standarder og normer.

Formålet med KS 2000
er at sikre et højt fagligt niveau og en høj kvalitet med hensyn til lakopbygning, farvetilpasning, glans, lagtykkelse, overfladestruktur og overfladerenhed. KS 2000 skal samtidig sikre en høj kvalitet i virksomhedens service i form af effektiv planlægning samt ledelse, garanti, pris, reklamationsgang og afvigelsesbehandling.

​KS 2000 indeholder bl.a. FAI’s standarder og normer, der angiver minimumskrav til en færdig lakering. Disse fastsætter udfaldskravene i en slutkontrol før aflevering til kunden og kan anvendes ved uoverenstemmelse mellem værksted og kunde.

Kvalitet
betyder først og fremmest, at virksomheden til stadighed kan opfylde kundens krav og forventninger til det arbejde, der leveres. Bilfabrikkerne, bilimportørerne, autoværkstederne, forsikringsselskaberne og de private kunder kræver alle kvalitet. Med KS 2000 kvalitetshåndbogen i hånden har vi et stykke værktøj, der sikrer og dokumenterer et arbejde, der lever op til kundens forventninger. Desuden vil kvalitetsstyring kunne nedsætte antallet af reklamationer og omlakeringer.

www.ks2000.dk

veteranbiler

veteranbiler

VI HAR ERFARING
HURTIG LEVERING
GOD SERVICE

Vi kan også hjælpe dig med nedenstående

AUTO LAKERING

FORSIKRINGSSKADER

POLERING & COATING

MC LAKERING

LAKERING AF KØKKEN

ALUFÆLGE LAKERING

VETERANBILER

INDUSTRILAKERING