Leasing eftersyn

Leasing eftersyn af din bil eller motorcykel

Kører du i en leasingbil, som du gerne vil have lavet et eftersyn på, inden du skal levere den tilbage? Hos Brovst Autolakering tilbyder vi vores kunder leasing eftersyn. Hvad enten du kører i en leaset bil, eller du har valgt at lease en motorcykel, varetager vi gerne dit leasing eftersyn.

Vi foretager en uvildig gennemgang af dit køretøj, så du med god samvittighed kan aflevere det leasede køretøj tilbage, når din leasingaftale ophører. Så slipper du for unødige bekymringer og ubehagelige overraskelser, som kan koste dig dyrt.

​​Ring eller mail til os for et uforpligtende tilbud
Telefon: 98 23 17 88
Email: mail@brovst-autolakering.dk

Udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig snarest muligt.

Vi kan også hjælpe dig med nedenstående

AUTO LAKERING

​​​​Vi giver din bil en smart farve eller reparerer dine ridser. Kom eventuelt med ideer og vi vil gå i gang med opgaven for dig.

FORSIKRINGSSKADER

Brovst Autolakering laver forsikringsskader på alle bil mærker. Vi lever op til alle krav som stilles i denne sammenhæng

LEASING EFTERSYN

Kører du i en leasingbil, som du gerne vil have lavet et eftersyn på, inden du skal levere den tilbage? Så kontakt os

MC LAKERING

Vi reparerer dine revnede skjolde, eller giver din cykel en smart brillant farve. Kom med ideer og sammen kan vi løse opgaven.

LAKERING AF KØKKEN

Vi tilbyder vi lakering af dit køkken. Her kan vi være dig behjælpelig med alt inden for sprøjtelakering og maling af køkken elementer

ALUFÆLGE LAKERING

Har du et sæt alufælge, gamle eller nye, som er irret og lakken skaller af, så kan vi renovere dem for dig. Så de bliver som nye igen.

VETERANBILER

Vi har gennem årene lavet rigtig mange veteranbiler. Ring eller mail til os for et uforpligtende tilbud, vi er klar til at løse din opgave

INDUSTRILAKERING

Vi hjælper altid vores kunder på bedste vis, når de kommer til os med en dør eller en anden brugsgenstand, som de gerne vil shine op med en lakering.