LAKERING AF MOTORCYKLER

VI KAN HJÆLPE DIG MED DIN MC LAKERING?

Få et godt tilbud på dit lakeringsarbejde

​Vi er klar på et hvilket som helst projekt.
Vi reparerer dine revnede skjolde, eller giver din cykel en smart brillant farve. Kom med ideer og vi vil på bedste beskaffenhed gå i gang med opgaven for dig.

Priserne kan variere alt efter om delene, f.eks. benzintanken – er bulede, eller om der er gravrust, som skal udspartles. Vi giver selvfølgeligt fast pris ved besigtigelse af lakeringsopgaven Hos Brovst Autolakering.

For os er ingen opgave hverken for lille eller stor. Lakering af busser, varevogne, lastvogne og andet materiel udføres efter tilbud.
Vi bestræber os altid på at leve op til vore kunders forventninger med hensyn til leveringstid og kvalitet.

​​Ring eller mail til os for et uforpligtende tilbud på dit lakeringsarbejde.
Telefon: 98 23 17 88
Email: mail@brovst-autolakering.dk

Kontaktoplysninger

Lakering af en motorcykel involverer at påføre et lag af lak på karrosseriet for at beskytte metallet og forbedre udseendet. Der er flere måder at lakke en motorcykel på, men følgende er en almindelig proces:

Forberedelse: Først skal du forberede overfladen ved at fjerne alle urenheder, støv, rust og gamle lakrester. Dette kan gøres ved hjælp af en slibemaskine, sandpapir og et lakfjernermiddel.

Spartling: Hvis der er nogen ujævnheder eller skader på metallet, skal du udfylde dem med spartelmasse og slibe overfladen glat igen.

Primer: Når overfladen er helt glat, skal du påføre en primer, som er et underlag, der hjælper lakken med at holde bedre. Primer skal tørre helt, inden du går videre til næste trin.

Lak: Når primer er tør, kan du begynde at lakke. Du kan vælge en klar lak eller en lak i en bestemt farve. Det er vigtigt at følge producentens anvisninger om tørretid, og at påføre lakken i tynde lag for at undgå ujævnheder.

Polering: Når lakken er helt tør, kan du polere overfladen for at få den til at glæde. Brug et poleringsmiddel og en poleringsklud til at få metallet til at skinne.

Lakering af en motorcykel kræver en del tålmodighed og præcision, men resultatet kan være et flot og velplejet køretøj. Hvis du ikke føler dig sikker på at lakke din motorcykel selv, kan du overveje at få en professionel til at gøre det for dig.

Motorcykel lakering

Når vi skal vurdere, hvad en autolakering vil koste på netop din motorcykel, gennemgår vi den først sammen med dig, så vi i fællesskab kan vurdere, hvad der er nødvendigt at gøre i forhold til diverse lakreparationer. Vi garanterer dog udelukkende skarpe priser, og vi er således i stand til at autolakere din bil til en billig pris.

Det skal dog nævnes, at dette bestemt ikke er noget, der går ud over kvaliteten af vores arbejde, da vi altid gør meget ud af at opfylde netop dine krav og forventninger til den pågældende opgave.

Udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig snarest muligt. 

E-MAIL

mail@brovst-autolakering.dk

ÅBNINGSTIDER

08:00 – 16:00

​Kvalitetssikring

​​KS 2000 er FAI’s kvalitetsstyringssystem, der med en kvalitetshåndbog som værktøj giver vejledning i og retningslinier for de virksomheder, der ønsker at kunne levere et dokumenteret og kontrolleret kvalitetsprodukt som lever op til FAI’s anbefalinger, standarder og normer.

Formålet med KS 2000
er at sikre et højt fagligt niveau og en høj kvalitet med hensyn til lakopbygning, farvetilpasning, glans, lagtykkelse, overfladestruktur og overfladerenhed. KS 2000 skal samtidig sikre en høj kvalitet i virksomhedens service i form af effektiv planlægning samt ledelse, garanti, pris, reklamationsgang og afvigelsesbehandling.

​KS 2000 indeholder bl.a. FAI’s standarder og normer, der angiver minimumskrav til en færdig lakering. Disse fastsætter udfaldskravene i en slutkontrol før aflevering til kunden og kan anvendes ved uoverenstemmelse mellem værksted og kunde.

Kvalitet
betyder først og fremmest, at virksomheden til stadighed kan opfylde kundens krav og forventninger til det arbejde, der leveres. Bilfabrikkerne, bilimportørerne, autoværkstederne, forsikringsselskaberne og de private kunder kræver alle kvalitet. Med KS 2000 kvalitetshåndbogen i hånden har vi et stykke værktøj, der sikrer og dokumenterer et arbejde, der lever op til kundens forventninger. Desuden vil kvalitetsstyring kunne nedsætte antallet af reklamationer og omlakeringer.

www.ks2000.dk

Motorcykler

Motorcykler

VI HAR ERFARING
HURTIG LEVERING
GOD SERVICE

Vi kan også hjælpe dig med nedenstående

AUTO LAKERING

FORSIKRINGSSKADER

POLERING & COATING

MC LAKERING

LAKERING AF KØKKEN

ALUFÆLGE LAKERING

VETERANBILER

INDUSTRILAKERING