Sprøjtemaling af køkkenlåger

Skal du ud i et gør-det-selv køkkenprojekt, hvor maling af køkkenlåger og køkkenskuffer samt andet diverse skal under luppen, så står du sikkert i den situation, hvor spørgsmålene begynder at melde sig og helst skal besvares inden du går skridtet videre. Hos Brovst Autolakering er køkkenfornyelse ikke en ukendt faktor. Vi har stor erfaring med højkvalitetsprojekter i alt indenfor køkkenombygning og køkkenopdatering.


Sprøjtemaling af køkkenlåger – hvordan gør du det rigtigt?

På nettet findes der mange gør-det-selv-videoer og guides til hvordan du bedst, nemmest og billigst selv kan forvandle fra skrot til slot, men vi, som eksperter – med den erfaring og ekspertise, der skal til – vil ikke anbefale det. Det er selvfølgelig altid nemt at sige, når der følger en faktura med de ord, men det er sandt. Fortrydelsen kan hurtigt opstå og differencen mellem selv at gøre det til at få en professionel til det er ikke så enormt stor. Det vil i hvert fald altid kunne svare sig at undersøge, så du kun selv skal stå for indleveringen og transporten af din ordre – og intet mere.


Køkkenrenovering pris:

For et par tusind og opefter kan du godt få et nyt look til den kontrast du har været vant til i dit køkken-alrum. Men pris afhænger selvfølgelig af hvor stort projektet er, om det kun er facader og fronter eller om det også er sokkel, bordplade, armaturer osv. du vil have skiftet ud. Det er kun fantasien. Der sætter grænsen, men, hvis, du som fingerpeg, regner med ca. 350,- per låge, så er du ikke helt ved siden af.

Brovst Autolakering beregner hurtigt en pris ud fra dine ønsker og antal, om det er en totalrenovering eller mindre opgaver i elementtransformationer.


Lakering af køkkenlåger og skuffer:
Maling af køkkenlåger puster nyt liv i gammelt på en hurtig og effektiv måde


Hvilken maling skal man bruge til køkkenlåger?

Der findes mange malinger og malingstyper på markedet. Du bør altid rådføre dig med din en kyndig da det ikke er helt lige meget hvilken slags maling du vælger. Det afhænger af dine køkkenelementer og hvilke redskaber du har til rådighed. Udgangspunktet er dog altid en træmaling. Er dine låger af laminat, så bør du bruge en hæftegrunder først og er de af plastlaminat, så bør en anden hæftegrunder benyttes, så den binder stærkere til den overflade.

Er lågerne af rå og ubehandlede overflade, så anbefales der at bruge en akrylmaling. Kontakt os, hvis du er i tvivl om dine facader er af den ene eller anden art. Vi bistår altid gerne med gode råd og hjælp til proces og materialevalg før, under og efter arbejdet. Og vi udfører også gerne hele jobbet for dig. Uanset om dine køkkenlåger er lavet af træ, laminat, folie eller melamin, er du altid nødt til at give dem en overflade, så malingen binder sig og sidder fast.

Kan man selv male køkkenlåger?

Du kan godt selv male køkkenlåger. Men du bør ikke gøre det helt uovervejet. De rigtige tørreforhold skal være til stede, du skal have slebet og mellemslebet korrekt og med præcision og lagene skal være ens overalt, og uden render eller ”tårer”.

Hvad koster en køkkenrenovering?
En køkkenopdatering eller køkkenmodernisering er en billig fornyelse af gammelt, men selvfølgelig aldrig helt gratis. Det er dog et fantastisk alternativ til at skulle ud og hive den helt store pengepung frem, og de fleste udtaler, at de bliver positivt overraskede over de resultater, der kommer, af noget så simpelt og enkelt som en lakering af deres boliginteriør. Det er svært at sætte en fast køkkenrenovering pris på et ukendt projekt. Det afhænger at antal skuffer, dele, flader, låger osv.

Vi bestræber os på at fastsætte rimeligt og fair, og derfor har vi altid ordrer inde. Processen er dog rimelig enkel for en erfaren med det rigtige udstyr til det, og derfor tager det ikke mere en dag eller to fra du indleverer til du har dit nye køkken igen.

Hvad koster det at skifte køkkenlåger?
Det koster fra 350,- at ændre udseendet på dine gamle og slidte køkkenlåger – de bliver til gengæld som helt nye, uden at det antikke skinner i gennem. Billig autolakering og en billig autolakerer indbefatter også billig køkkenmodernisering. Vi er specialister i begge, fordi vores niche er nye facader uanset hvilket materiale.

Udover køkkenprojekter, står vi også for alt indenfor:
· Bad
· Bryggers
· Garderobe
· Vinduer
· Døre
· Møbler
· Industri
· Inventar og interiør

Sprøjtemaling af køkkenlåger

Sprøjtemaling af køkkenlåger

Få et uforpligtende tilbud på din maleropgave.
Du vil få svar inden for 24 timer.

1. Udfyld først din adresse.
2. Husk at udfylde så meget som muligt om din opgave.
3. Modtag tilbud fra os indenfor 24 timer .

  Hvis du har en maleropgave. Så kontakt os.

  Hos Brovst Autolakering reparerer vi skaden og sørger samtidig for, at den bliver takseret hos dit forsikringsselskab.
  Du kan derfor roligt læne dig tilbage når du har afleveret bilen hos os. Så sørger vi for resten, og så er du hurtigt på farten igen.

  Hvis du har en skade på din bil eller andre spørgsmål eller henvendelser til autolakering og autoreparationer på dit køretøj, så er du altid velkommen til at kontakte os – også, hvis formularen ikke opfylder de kriterier for svarmuligheder, der er i nødvendige eller vigtige i dit tilfælde for skadeanmeldelse.

  Husk, at vi også udfører reparationer og sprøjtelakering på alt inden for bolig og interiør, køkkenelementer, alufælge, stole, reoler mm.

  Vi har over 35 års erfaring – og det er både til vores, men mindst lige så meget til DIN fordel.

  ​​Ring eller mail til os for et uforpligtende tilbud
  Telefon: 98 23 17 88
  Email: mail@brovst-autolakering.dk

  • Vi opdager alle forsikringsskader

  • Samarbejder med forsikringsselskaber
  • Foretager de nødvendige reperationer