AUTOLAKERING

​Både nuværende og kommende kunder, skal forbinde Brovst Autolakering med god service samt høj kvalitet.

Få et godt tilbud på din autolakering

Vi ønsker at konkurerer på kvalitet, og ikke på prisen hvad angår lakering af biler. Det ligger os meget på sinde, at vi hele tiden har de bedste produkter, derfor stiller vi ligeledes store krav til vore leverandører.

Vi har stor faglig stolthed, og ønsker ikke at gå på kompromis med kvaliteten, samtidig, forsøger vi at være fleksible, og yde vore kunder en god service. Dette er også en af grundene til at vi er KS 2000 certificeret, hvilket vil sige at vi løbende vil blive kontrolleret, at arbejdet udføres i henhold til beskrevne standarder.​

Vi forsøger altid at blive en tand bedre på samtlige områder, derfor deltager vi i relevante kurser, således, vi til stadighed altid er opdateret med de nyeste tekniker samt produkter. Både nye samt gamle kunder vil blive præsenteret for en hensigtserklæring, når erklæringen er iværksat, kan kunden regne med at normale lakeringsopgaver produceres inden for 2-3 arbejdsdage.​

​Større opgaver udføres efter klar aftale mellem kunden og firmaet

I forbindelselse med erklæringen, giver vi gerne tilbud på afhentning samt levering af bilen, da vi har aftale med Dansk Autohjælp.

​Vore kunder skal kunne regne med at det vi siger, er også det vi gør, det vil med andre ord sige, at lover vi en bil færdig til et bestemt tidspunkt, gør vi alt for at overholde aftalen. I forbindelse med afpudsning, kan vi støde på noget rust eller andet, og der kontakter vi selvfølgelig kunden, hvorefter vi aftaler hvad der skal ske.

Autolakering

Når vi skal vurdere, hvad en autolakering vil koste dig, gennemgår vi den først sammen med dig, så vi i fællesskab kan vurdere, hvad der er nødvendigt at gøre i forhold til diverse lakreparationer. Vi garanterer dog udelukkende skarpe priser, og vi er således i stand til at autolakere din bil til en billig pris.

Det skal dog nævnes, at dette bestemt ikke er noget, der går ud over kvaliteten af vores arbejde, da vi altid gør meget ud af at opfylde netop dine krav og forventninger til den pågældende opgave.

Udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig snarest muligt. 

TELEFON

E-MAIL

mail@brovst-autolakering.dk

ÅBNINGSTIDER

08:00 – 16:00

​Autolakering i Nordjylland

Autolakeringsvirksomhed i Nordjylland, hvor vi tilbyder professionel lakering af biler til både private og erhvervskunder. Vores erfarne og dygtige medarbejdere sørger for, at din bil får den bedste behandling og et flot resultat, uanset om du ønsker en mindre reparation eller en fuld omlakering. Vi benytter kun kvalitetsprodukter og moderne teknologi for at sikre et holdbart og flot resultat. Vi har stor erfaring med både personbiler og erhvervskøretøjer og kan tilbyde skræddersyede løsninger til netop dine behov. Vi står også klar til at hjælpe med forsikringsskader og andre uforudsete skader på din bil. Kontakt os for at høre mere om vores autolakeringstjenester i Nordjylland og få et uforpligtende tilbud. Vi ser frem til at hjælpe dig med at få din bil til at skinne igen! Udover vores professionelle autolakeringstjenester tilbyder vi også andre tjenester til din bil. Vi kan f.eks. tage os af rustbehandling, polering og reparation af småskader. Vi har også en støvsugnings- og rengøringsservice, hvor vi kan sørge for, at din bil ser så god som ny ud både indvendigt og udvendigt. Vi ved, at det kan være en udfordring at have sin bil på værkstedet, og derfor stræber vi altid efter at gøre processen så glat og bekvem som muligt. Vi tilbyder derfor gratis lånebil til vores kunder, så du kan fortsætte med dine daglige gøremål, mens vi arbejder på din bil. Vi er stolte af vores høje standard for kvalitet og service, og vores mål er altid at levere en oplevelse, som vores kunder vil være fuldt ud tilfredse med. Vi er glade for at kunne betjene både private og erhvervskunder, og vi ser frem til at hjælpe dig med at få din bil til at se ud som ny igen. Kontakt os for at høre mere om vores autolakeringstjenester og andre tjenester til din bil i Nordjylland. Vores dygtige team står klar til at besvare alle dine spørgsmål og give dig den bedste service.

VI HAR ERFARING
HURTIG LEVERING
GOD SERVICE

Vi kan også hjælpe dig med nedenstående

AUTO LAKERING

KLIK HER

FORSIKRINGSSKADER

KLIK HER

POLERING & COATING

KLIK HER

MC LAKERING

KLIK HER

LAKERING AF KØKKEN

KLIK HER

ALUFÆLGE LAKERING

KLIK HER

VETERANBILER

KLIK HER

INDUSTRILAKERING

KLIK HER