Lakering af døre

Lakering af døre giver dem nyt liv

Her hos Brovst Autolakering I/S tilbyder vi lakering af døre i hele Brovst, Aabybro og Fjerritslev, og vi sørger altid for at levere et godt resultat, som vil kunne holde i mange år fremover. Er dine døre derhjemme godt slidte og kedelige at se på, kan det gøre underværker med en god omgang lakering og sprøjtemaling, der med garanti vil få dine gamle døre til at fremstå helt nye. Der er ingen tvivl om, at det kan blive en utrolig dyr affære at skulle skifte sin gamle dør ud med en ny, da det ofte kræver, at man også skal skifte karm og så videre. Vælg i stedet at få lakering af døre, så du på den måde kan få et flot og længerevarende resultat til en god pris.

Sprøjtelakering og almindelig lakering af døre og møbler

Hos Brovst Autolakering tilbyder vi forskellige services til yderst skarpe priser. Vi foretager eksempelvis lakering af døre og møbler, lakering af køkkenlåger, og herudover tilbyder vi også sprøjtelakering.​ Det betyder, at du, udover lakering af døre, blandt andet kan få hjælp til at få sprøjtet dine køkkenlåger, skuffefronter, kommoder, garderobeskabe, indvendige døre, borde, reoler, stole, senge, lamper, køjesenge, børnemøbler og så videre.

Når du bestiller en service hos os, gør vi alt for at opfylde lige netop dine forventninger til den pågældende opgave, så du får det resultat, som du ønsker. Det betyder, at du her er garanteret et godt resultat, der vil kunne holde i mange år fremover – og så endda til en lav pris.

Skriv eller ring til os for mere information

Vil du gerne høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig i forhold til lakering af døre og møbler, er du altid velkommen til at tage kontakt til os og så giver vi dig et godt tilbud. Du kan ringe på telefon 98 23 17 88 eller skrive til os på e-mail mail@brovst-autolakering.dk. Du kan også skrive til os via kontaktformularen på vores hjemmeside.

Vi kan også hjælpe dig med nedenstående

AUTO LAKERING

​​​​Vi giver din bil en smart farve eller reparerer dine ridser. Kom eventuelt med ideer og vi vil gå i gang med opgaven for dig.

Få hjælp her

FORSIKRINGSSKADER

Brovst Autolakering laver forsikringsskader på alle bil mærker. Vi lever op til alle krav som stilles i denne sammenhæng

Få hjælp her

LEASING EFTERSYN

Kører du i en leasingbil, som du gerne vil have lavet et eftersyn på, inden du skal levere den tilbage? Så kontakt os

Få hjælp her

MC LAKERING

Vi reparerer dine revnede skjolde, eller giver din cykel en smart brillant farve. Kom med ideer og sammen kan vi løse opgaven.

Få hjælp her

LAKERING AF KØKKEN

Vi tilbyder vi lakering af dit køkken. Her kan vi være dig behjælpelig med alt inden for sprøjtelakering og maling af køkken elementer

Få hjælp her

ALUFÆLGE LAKERING

Har du et sæt alufælge, gamle eller nye, som er irret og lakken skaller af, så kan vi renovere dem for dig. Så de bliver som nye igen.

Få hjælp her

VETERANBILER

Vi har gennem årene lavet rigtig mange veteranbiler. Ring eller mail til os for et uforpligtende tilbud, vi er klar til at løse din opgave

Få hjælp her

INDUSTRILAKERING

Vi hjælper altid vores kunder på bedste vis, når de kommer til os med en dør eller en anden brugsgenstand, som de gerne vil shine op med en lakering.

Få hjælp her