LAKERING AF DØRE

LAKERING AF DØRE

Få et godt tilbud på lakering af dine døre

Her hos Brovst Autolakering I/S tilbyder vi lakering af døre i hele Brovst, Aabybro og Fjerritslev, og vi sørger altid for at levere et godt resultat, som vil kunne holde i mange år fremover. Er dine døre derhjemme godt slidte og kedelige at se på, kan det gøre underværker med en god omgang lakering og sprøjtemaling, der med garanti vil få dine gamle døre til at fremstå helt nye. Der er ingen tvivl om, at det kan blive en utrolig dyr affære at skulle skifte sin gamle dør ud med en ny, da det ofte kræver, at man også skal skifte karm og så videre. Vælg i stedet at få lakering af døre, så du på den måde kan få et flot og længerevarende resultat til en god pris.

Sprøjtelakering og almindelig lakering af døre og møbler.
​Hos Brovst Autolakering tilbyder vi forskellige services til yderst skarpe priser. Vi foretager eksempelvis lakering af døre og møbler, lakering af køkkenlåger, og herudover tilbyder vi også sprøjtelakering.​ Det betyder, at du, udover lakering af døre, blandt andet kan få hjælp til at få sprøjtet dine køkkenlåger, skuffefronter, kommoder, garderobeskabe, indvendige døre, borde, reoler, stole, senge, lamper, køjesenge, børnemøbler og så videre.

Når du bestiller en service hos os, gør vi alt for at opfylde lige netop dine forventninger til den pågældende opgave, så du får det resultat, som du ønsker. Det betyder, at du her er garanteret et godt resultat, der vil kunne holde i mange år fremover – og så endda til en lav pris.

Skriv eller ring til os for mere information
Vil du gerne høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig i forhold til lakering af døre og møbler, er du altid velkommen til at tage kontakt til os og så giver vi dig et godt tilbud. Du kan ringe på telefon 98 23 17 88 eller skrive til os på e-mail mail@brovst-autolakering.dk. Du kan også skrive til os via kontaktformularen på vores hjemmeside.

​​Ring eller mail til os for et uforpligtende tilbud
Telefon: 98 23 17 88
Email: mail@brovst-autolakering.dk

Lakering af dine døre

Når vi skal vurdere, hvad en lakering vil koste på netop din døre, gennemgår vi den først sammen med dig, så vi i fællesskab kan vurdere, hvad der er nødvendigt at gøre i forhold til diverse lakreparationer. Vi garanterer dog udelukkende skarpe priser, og vi er således i stand til at autolakere din bil til en billig pris.

Det skal dog nævnes, at dette bestemt ikke er noget, der går ud over kvaliteten af vores arbejde, da vi altid gør meget ud af at opfylde netop dine krav og forventninger til den pågældende opgave.

Udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig snarest muligt. 

E-MAIL

mail@brovst-autolakering.dk

ÅBNINGSTIDER

08:00 – 16:00

​Kvalitetssikring

​​KS 2000 er FAI’s kvalitetsstyringssystem, der med en kvalitetshåndbog som værktøj giver vejledning i og retningslinier for de virksomheder, der ønsker at kunne levere et dokumenteret og kontrolleret kvalitetsprodukt som lever op til FAI’s anbefalinger, standarder og normer.

Formålet med KS 2000
er at sikre et højt fagligt niveau og en høj kvalitet med hensyn til lakopbygning, farvetilpasning, glans, lagtykkelse, overfladestruktur og overfladerenhed. KS 2000 skal samtidig sikre en høj kvalitet i virksomhedens service i form af effektiv planlægning samt ledelse, garanti, pris, reklamationsgang og afvigelsesbehandling.

​KS 2000 indeholder bl.a. FAI’s standarder og normer, der angiver minimumskrav til en færdig lakering. Disse fastsætter udfaldskravene i en slutkontrol før aflevering til kunden og kan anvendes ved uoverenstemmelse mellem værksted og kunde.

Kvalitet
betyder først og fremmest, at virksomheden til stadighed kan opfylde kundens krav og forventninger til det arbejde, der leveres. Bilfabrikkerne, bilimportørerne, autoværkstederne, forsikringsselskaberne og de private kunder kræver alle kvalitet. Med KS 2000 kvalitetshåndbogen i hånden har vi et stykke værktøj, der sikrer og dokumenterer et arbejde, der lever op til kundens forventninger. Desuden vil kvalitetsstyring kunne nedsætte antallet af reklamationer og omlakeringer.

www.ks2000.dk

Industrilakering

Industrilakering

Lakering af døre

Lakering af døre

 

VI HAR ERFARING
HURTIG LEVERING
GOD SERVICE

Vi kan også hjælpe dig med nedenstående

AUTO LAKERING

FORSIKRINGSSKADER

POLERING & COATING

MC LAKERING

LAKERING AF KØKKEN

ALUFÆLGE LAKERING

VETERANBILER

INDUSTRILAKERING