LAKERING AF INTERIOR

Lakering af køkkenlåger i den farve, du ønsker

Hos Brovst Autolakering I/S tilbyder vi lakering af køkkenlåger i hele Brovst, Aabybro og Fjerritslev. Her kan vi være dig behjælpelig med alt inden for sprøjtelakering og maling af køkkenlåger, og vi kan desuden hjælpe dig med at sprøjte dine skuffefronter, garderobeskabe, kommoder, indvendige døre, reoler, borde, lamper, senge, børnemøbler og lignende. Hos os er du desuden altid garanteret et godt resultat til en skarp pris.

Trænger dit køkken til at blive kvikket op, kan en sprøjtemaling af køkkenelementer gøre den helt store forskel. Vi er i stand til at tilbyde lige akkurat den farve, som du ønsker, og vi kan endda også tilbyde lakering af køkkenlåger i farver i højglans.

Vi sørger både for rensning og lakering af køkkenlåger

Hos Brovst Autolakering lakerer vi ikke kun dine køkkenlåger. Vi sørger naturligvis også for at rense, slibe og spartle dem grundigt forinden, så du dermed opnår et længevarende og bedre resultat. Endelig slutter vi af med en lakering af køkkenlåger i lige præcis den farve, der passer ind til dit køkken, og som vil kunne give rummet et helt nyt udtryk.​

​Hos os er du således garanteret en ydelse af høj kvalitet, hvilket betyder, at vi gør rigtig meget ud af at opfylde lige akkurat dine forventninger og krav til den pågældende opgave. Endelig skal det nævnes, at vi udelukkende tilbyder skarpe priser, som alle vil kunne få råd til på samtlige af vores services.


Kontakt os allerede i dag og hør mere

Er du interesseret i en lakering af køkkenlåger, kan du tage kontakt til os, og så giver vi dig et godt tilbud på lige netop din opgave.

Skriv eller ring til os for mere information

Vil du gerne høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig i forhold til lakering af døre og møbler, er du altid velkommen til at tage kontakt til os og så giver vi dig et godt tilbud. Du kan ringe på telefon 98 23 17 88 eller skrive til os på e-mail mail@brovst-autolakering.dk. Du kan også skrive til os via kontaktformularen på vores hjemmeside.

Vi kan også hjælpe dig med nedenstående

AUTO LAKERING

​​​​Vi giver din bil en smart farve eller reparerer dine ridser. Kom eventuelt med ideer og vi vil gå i gang med opgaven for dig.

Få hjælp her

FORSIKRINGSSKADER

Brovst Autolakering laver forsikringsskader på alle bil mærker. Vi lever op til alle krav som stilles i denne sammenhæng

Få hjælp her

LEASING EFTERSYN

Kører du i en leasingbil, som du gerne vil have lavet et eftersyn på, inden du skal levere den tilbage? Så kontakt os

Få hjælp her

MC LAKERING

Vi reparerer dine revnede skjolde, eller giver din cykel en smart brillant farve. Kom med ideer og sammen kan vi løse opgaven.

Få hjælp her

LAKERING AF KØKKEN

Vi tilbyder vi lakering af dit køkken. Her kan vi være dig behjælpelig med alt inden for sprøjtelakering og maling af køkken elementer

Få hjælp her

ALUFÆLGE LAKERING

Har du et sæt alufælge, gamle eller nye, som er irret og lakken skaller af, så kan vi renovere dem for dig. Så de bliver som nye igen.

Få hjælp her

VETERANBILER

Vi har gennem årene lavet rigtig mange veteranbiler. Ring eller mail til os for et uforpligtende tilbud, vi er klar til at løse din opgave

Få hjælp her

INDUSTRILAKERING

Vi hjælper altid vores kunder på bedste vis, når de kommer til os med en dør eller en anden brugsgenstand, som de gerne vil shine op med en lakering.

Få hjælp her