LAKERING AF INTERIOR

Lakering af køkkenlåger i den farve, du ønsker

Lakering af køkkenlåger

​Hos Brovst Autolakering lakerer vi ikke kun dine køkkenlåger. Vi sørger naturligvis også for at rense, slibe og spartle dem grundigt forinden, så du dermed opnår et længevarende og bedre resultat. Endelig slutter vi af med en lakering af køkkenlåger i lige præcis den farve, der passer ind til dit køkken, og som vil kunne give rummet et helt nyt udtryk.​

​Hos os er du således garanteret en ydelse af høj kvalitet, hvilket betyder, at vi gør rigtig meget ud af at opfylde lige akkurat dine forventninger og krav til den pågældende opgave. Endelig skal det nævnes, at vi udelukkende tilbyder skarpe priser, som alle vil kunne få råd til på samtlige af vores services.

Vi sørger både for rensning og lakering af køkkenlåger

Kontakt os allerede i dag og hør mere.
Er du interesseret i en lakering af køkkenlåger, kan du tage kontakt til os, og så giver vi dig et godt tilbud på lige netop din opgave.

Skriv eller ring til os for mere information
Vil du gerne høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig i forhold til lakering af døre og møbler, er du altid velkommen til at tage kontakt til os og så giver vi dig et godt tilbud. Du kan ringe på telefon 98 23 17 88 eller skrive til os på e-mail mail@brovst-autolakering.dk. Du kan også skrive til os via kontaktformularen på vores hjemmeside.

Køkken lakering

Når vi skal vurdere, hvad en autolakering vil koste dig, gennemgår vi den først sammen med dig, så vi i fællesskab kan vurdere, hvad der er nødvendigt at gøre i forhold til diverse lakreparationer. Vi garanterer dog udelukkende skarpe priser, og vi er således i stand til at autolakere din bil til en billig pris.

Det skal dog nævnes, at dette bestemt ikke er noget, der går ud over kvaliteten af vores arbejde, da vi altid gør meget ud af at opfylde netop dine krav og forventninger til den pågældende opgave.

Udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig snarest muligt. 

E-MAIL

mail@brovst-autolakering.dk

ÅBNINGSTIDER

08:00 – 16:00

​Kvalitetssikring

​​KS 2000 er FAI’s kvalitetsstyringssystem, der med en kvalitetshåndbog som værktøj giver vejledning i og retningslinier for de virksomheder, der ønsker at kunne levere et dokumenteret og kontrolleret kvalitetsprodukt som lever op til FAI’s anbefalinger, standarder og normer.

Formålet med KS 2000
er at sikre et højt fagligt niveau og en høj kvalitet med hensyn til lakopbygning, farvetilpasning, glans, lagtykkelse, overfladestruktur og overfladerenhed. KS 2000 skal samtidig sikre en høj kvalitet i virksomhedens service i form af effektiv planlægning samt ledelse, garanti, pris, reklamationsgang og afvigelsesbehandling.

​KS 2000 indeholder bl.a. FAI’s standarder og normer, der angiver minimumskrav til en færdig lakering. Disse fastsætter udfaldskravene i en slutkontrol før aflevering til kunden og kan anvendes ved uoverenstemmelse mellem værksted og kunde.

Kvalitet
betyder først og fremmest, at virksomheden til stadighed kan opfylde kundens krav og forventninger til det arbejde, der leveres. Bilfabrikkerne, bilimportørerne, autoværkstederne, forsikringsselskaberne og de private kunder kræver alle kvalitet. Med KS 2000 kvalitetshåndbogen i hånden har vi et stykke værktøj, der sikrer og dokumenterer et arbejde, der lever op til kundens forventninger. Desuden vil kvalitetsstyring kunne nedsætte antallet af reklamationer og omlakeringer.

www.ks2000.dk

Interiør lakering

Interiør lakering

Interior lakering er en form for maling, der bruges til at beskytte og dekorere indersiden af en bygning. Det kan anvendes på vægge, loft, døre, vinduesrammer og andre overflader indendørs. Interior lakering kan være lavet af mange forskellige materialer, såsom vandbaseret akryl, oliebaseret alkyd eller lufttørrende polyurethan. Det er vigtigt at vælge den rigtige type lakering til det materiale, der skal males, og at forberede overfladen grundigt, inden der påføres lakering. Dette kan hjælpe med at sikre en jævn og holdbar finish.

VI HAR ERFARING
HURTIG LEVERING
GOD SERVICE

Vi kan også hjælpe dig med nedenstående

AUTO LAKERING

FORSIKRINGSSKADER

POLERING & COATING

MC LAKERING

LAKERING AF KØKKEN

ALUFÆLGE LAKERING

VETERANBILER

INDUSTRILAKERING