Alufælge kan blive som nye igen.

Alufælge

Har du et sæt alufælge, som er irret og lakken skaller af, så kan vi renovere dem, så de bliver som nye igen. Hos os foretager vi fælge reparation, polering og lakering af dine fælge, så de igen fremstår smukke og nye og du slipper for at udskifte dem. Det er både nemt, hurtigt og økonomisk fordelagtigt. Vi kan ordne det og fikse det på under en uge, hvis du har travlt og gerne vil ud på vejen igen. For at sikre fuld kontrol over processen.

​Ring eller mail til os for et uforpligtende tilbud. Klik her

Telefon: 98 23 17 88
Email: mail@brovst-autolakering.dk

Vi kan også hjælpe dig med nedenstående

AUTO LAKERING

​​​​Vi giver din bil en smart farve eller reparerer dine ridser. Kom eventuelt med ideer og vi vil gå i gang med opgaven for dig.

Få hjælp her

FORSIKRINGSSKADER

Brovst Autolakering laver forsikringsskader på alle bil mærker. Vi lever op til alle krav som stilles i denne sammenhæng

Få hjælp her

LEASING EFTERSYN

Kører du i en leasingbil, som du gerne vil have lavet et eftersyn på, inden du skal levere den tilbage? Så kontakt os

Få hjælp her

MC LAKERING

Vi reparerer dine revnede skjolde, eller giver din cykel en smart brillant farve. Kom med ideer og sammen kan vi løse opgaven.

Få hjælp her

LAKERING AF KØKKEN

Vi tilbyder vi lakering af dit køkken. Her kan vi være dig behjælpelig med alt inden for sprøjtelakering og maling af køkken elementer

Få hjælp her

ALUFÆLGE LAKERING

Har du et sæt alufælge, gamle eller nye, som er irret og lakken skaller af, så kan vi renovere dem for dig. Så de bliver som nye igen.

Få hjælp her

VETERANBILER

Vi har gennem årene lavet rigtig mange veteranbiler. Ring eller mail til os for et uforpligtende tilbud, vi er klar til at løse din opgave

Få hjælp her

INDUSTRILAKERING

Vi hjælper altid vores kunder på bedste vis, når de kommer til os med en dør eller en anden brugsgenstand, som de gerne vil shine op med en lakering.

Få hjælp her