Maling af Montana reoler i Aalborg

Maling af Montana reoler i Aalborg og Nordjylland er meget populært. Vi ser, at nordjyder har smag for at forvandle et brugt Montana modul til nyt ved at få en lakering, så det fremstår som helt nyt igen.

En god Montana lakerer har erfaring med de fleste af Montanas opbevaringsløsninger, og vi har foretaget tusindvis af lakeringer indenfor loungemøbler, Montana kvadratisk reolmodul, bl.a. Montana 1112 og Montana 1118, bogkasser, Montana låger, Montana sengebord, skrivebord, tv-møbel, Montana mini samt diverse Montana tv og lyd udstyr og bænke samt Montana reolsystem.

Montana skiller sig ud ved dets individualitet og evne til at sætte et personligt præg med dets muligheder for opstillinger. En Montana lakering pris er også individuel, fordi der kan være tale om reparation af småskader, og så kommer prisen også an på størrelsen af maleropgaven og ikke mindst antal. Vi er en af Nordjyllands -og Aalborgområdets – billigste lakerer, og vi er specialister i maling af opbevaring, møbler, Montana og interiør, auto og køkken.

Hvad koster det at få malet en Montana reol?
Det korte svar er, at det ikke koster så meget som du tror. Prisen afhænger dog altid af omfanget, størrelse og antal. Det kan dog altid svare sig end, at du skal ud og investere i nyt. Det er nok derfor, at det er blevet så populært hos i så mange husstande at købe deres Montana brugt og så er bruge lidt på at få dem som nye igen. Vi har haft tusindvis af emner omkring os, og derfor er vi ikke kun din lokale automaler, men også din lokale Montana magikere.

Prisen starter som udgangspunkt fra 350, men det er ikke ensbetydende med, at det ender ud i at koste spidsen af en jetjæger. Vi lever af tilbagevendende kunder, og dét er vidnesbyrd om, at det godt kan svare sig, især når du ender med at helt nyt møbel, som kan lyse et rum op igen.

Kan man male en Montana reol?

Der er flere udbydere indenfor maling af Montana reoler i Aalborg, men vær sikker på, at det er en autoriseret autolakerer, der varetager jobbet, så det bliver gjort rigtigt – ellers kan du ende med et slutprodukt, som ikke er tilfredsstillende. Valg af maling er altafgørende. Malingen skal være slidstærk og den skal gå hånd i hånd med dit udgangspunkt: Er der slebet, er overfladen ujævn osv. Din lokale malerforretning eller trælastforretning kan vejlede dig og du kan finde mange videoer på Youtube af mennesker, der viser deres gør-det-selv Montana projekt i en step by step guide, så du har kyndige råd på sidelinjen, men også hvilke ting du kan tage højde for før, under og efter.

Valg af pensler, slidstyrke i maling, malingstype samt pensler, underlag og måde at male på, så der ikke kommer render, skjolder, partikler fra vind er vigtige ting at tage højde for. Et godt råd vil være, at du maler dit Montana indenfor og sikrer dig at der er helt rent og at det kan tørre korrekt. Lagene skal gives af flere omgange og sommetider er mellmslibning også nødvendig, så derfor skal det helt rigtige håndelag til ift. slibemaskine og det papir, som skal bruges dertil.

Er du en af dem, der har fundet en Montana reol på tilbud i Aalborg eller Nordjylland, så bistår vi at få det forvandlet til nyt – processen er nem, hurtig og en sprøjtelakering koster mindre end du tror. Vi tilbyder sprøjtemaling af stort set alle emner, og har du spørgsmål eller nogen tvivl om hvordan vi kan stå til rådighed, så er vi kun et opkald eller en forespørgsel væk.

Når du leder efter boliginspiration, så er farvevalg altid en del af beslutningstagningen. Du kan, med fordel, søge farvekort med den viden, at ingen farve er umulig. Det er kun din fantasi, der sætter grænsen. De fleste ønsker at få lakeret en brugt hvid Montana reol, men vi har haft en del, der ønsker at bryde rammerne og at få ny maling, der er mere iøjefaldende. Den slags opgaver synes vi også er ret spændende og ender altid godt. Er du i tvivl om farvevalg til dit Montana møbel, er vi altid klar med rådgivning indenfor alle farvens paletter.

Få et uforpligtende tilbud på din maleropgave.
Du vil få svar inden for 24 timer.

1. Udfyld først din adresse.
2. Husk at udfylde så meget som muligt om din opgave.
3. Modtag tilbud fra os indenfor 24 timer .

  Hvis du har en maleropgave. Så kontakt os.

  Hos Brovst Autolakering reparerer vi skaden og sørger samtidig for, at den bliver takseret hos dit forsikringsselskab.
  Du kan derfor roligt læne dig tilbage når du har afleveret bilen hos os. Så sørger vi for resten, og så er du hurtigt på farten igen.

  Hvis du har en skade på din bil eller andre spørgsmål eller henvendelser til autolakering og autoreparationer på dit køretøj, så er du altid velkommen til at kontakte os – også, hvis formularen ikke opfylder de kriterier for svarmuligheder, der er i nødvendige eller vigtige i dit tilfælde for skadeanmeldelse.

  Husk, at vi også udfører reparationer og sprøjtelakering på alt inden for bolig og interiør, køkkenelementer, alufælge, stole, reoler mm.

  Vi har over 35 års erfaring – og det er både til vores, men mindst lige så meget til DIN fordel. Kontakt os

  Maling af Montana reoler

  Maling af Montana reoler

   

  ​​Ring eller mail til os for et uforpligtende tilbud
  Telefon: 98 23 17 88
  Email: mail@brovst-autolakering.dk

  • Vi opdager alle forsikringsskader

  • Samarbejder med forsikringsselskaber
  • Foretager de nødvendige reperationer