Sprøjtemale møbler

Kan man selv sprøjtemale møbler?
Sprøjtemaling af møbler kan, for nogle, være et hyggeligt gør-det-selv projekt, men det kan også meget nemt gå hen og blive en omstændigt detaljeret foretagende, hvis ikke du gør det rigtigt fra start til slut – med den helt rigtige proces for møbelmaling, der kræver finesse, fokus, erfaring og de rigtige redskaber til dét møbelprojekt, som du ønsker at kaste dig ud i at renovere på.

Som udgangspunkt skal;
· alle overflader rengøres og renses grundigt med malegrundrens
· alle overlader skal slibes og være ensartet overalt
· grundlæggende lag maling – ét lag
· mellemslibning af alle overflader
· sprøjtemaling – ét lag
· transport

Brovst Autolakering er specialist i maling af møbler og inventar, med over 40 års erfaring.
Vi varetager alle former for maler-opgaver og kan kalde os ekspert i møbellakering, fordi vi har levet af tilbagevendende kunder siden ruder konge var knægt og udført tusindvis af møbelrenoveringsprojekter og sprøjtemalingopgaver. Vi sætter en stor ære i at forandre bevaringsværdige møbler med stor affektionsværdi til vores kunder. Vi puster nyt liv i det gamle i samarbejde med dig – og vi gør det til den rigtige pris.

Har du et møbel, der kunne have gavn af ny maling eller som trænger til en efterbehandling, så hjælper vi med ældre møbler, som trænger til en kærlig hånd. Ingen opgave er for lille og alle møbler fortjener en ny finish og at få sat prikken over i´et.

Søger du den bedste sprøjtelakering af møbler i Nordjylland, så er vi absolut én af de mest førende og mest erfarne i Aalborg-området. Vi udfører vores arbejde i sprøjtekabiner, hvor afstand, luft – og tørreforhold er korrekte – og med de rigtige ophæng under malerarbejdet og tørrringsprocessen – og på den måde kan vi garantere et stykke malerhåndværk, som er udført præcist og tørret til perfektion, så malingen er helt klar og glat i lakken, uden løb, render eller forskellighed i maling, laktykkelse eller kvalitet.

Sprøjtemaling og – lakering af møbler vil, som udgangspunkt, altid være billigere end at gå ud og købe nyt, og så kan du altid få malet det i lige præcis den farve, som du ønsker dig. Der er ingen grænser for kreativitet, hvad enten der er tale om maling af døre, låger, borde, reoler, hylder, stole, kommoder, senge el.lign. og vi betjener både privatkunder og erhvervskunder med forvandlinger i lakering og maling indenfor interiør og bolig.

Vi er prøjtemalermestre

kan hjælpe dig? Eller i hvilke kategorier?

Se nedenfor:
· Dæklag
· Istandsættelse
· Farverådgivning
· Behandling
· Proces
· Møbellakering
· Møbelmaling

Hvad koster en sprøjtelakering?
Hos os starter priserne fra 350 kr. Men det kan være svært at sætte en pris per møbel. Det afhænger af opgavens omfang og det antal møbler, der indleveres til lakering eller maling. Vi er fair i møbelmalingspriser og vi er konkurrencedygtige, men vi samtidig gerne slå fast, at kvalitet ikke er gratis, men, hos os, stadig billigt, hvorfor vi altid kan følge med i markedet med at varetage og ekspedere ordrer året rundt – non stop.

Hvordan sprøjtemaler man møbler?
Med sprøjtemaling af glatte emner, skal der mange og helt tynde lag til. Er der i stedet tale om fx afsyret træ, MDF-plader, gulnet træ, eller andre mere ru træsorter, er der risiko for gennemslag og derfor er processen anderledes.

Sprøjtelakering pris Nordjylland:
Ring og få en helt uforpligtende snak og samtale vedrørende dit projekt, ønsker, type osv. Jo mere vi ved om dit møbel eller møbler, des bedre kan vi rådgive i prissætning, så du slipper for bekymringen om regningens størrelse.

En automaler er som regel også kyndig indenfor maling af møbler. Vi er i hvert fald. Tag fat i os eller brug vores kontaktformular på hjemmesiden, så ringer vi dig op – helt uforpligtende – og tager en snak om dine ønsker og de spørgsmål, som du eventuelt ligger inde med.

Sprøjtemale møbler

Sprøjtemale møbler

Få et uforpligtende tilbud på din maleropgave.
Du vil få svar inden for 24 timer.

1. Udfyld først din adresse.
2. Husk at udfylde så meget som muligt om din opgave.
3. Modtag tilbud fra os indenfor 24 timer .

  Hvis du har en maleropgave. Så kontakt os.

  Hos Brovst Autolakering reparerer vi skaden og sørger samtidig for, at den bliver takseret hos dit forsikringsselskab.
  Du kan derfor roligt læne dig tilbage når du har afleveret bilen hos os. Så sørger vi for resten, og så er du hurtigt på farten igen.

  Hvis du har en skade på din bil eller andre spørgsmål eller henvendelser til autolakering og autoreparationer på dit køretøj, så er du altid velkommen til at kontakte os – også, hvis formularen ikke opfylder de kriterier for svarmuligheder, der er i nødvendige eller vigtige i dit tilfælde for skadeanmeldelse.

  Husk, at vi også udfører reparationer og sprøjtelakering på alt inden for bolig og interiør, køkkenelementer, alufælge, stole, reoler mm.

  Vi har over 35 års erfaring – og det er både til vores, men mindst lige så meget til DIN fordel.

  ​​Ring eller mail til os for et uforpligtende tilbud
  Telefon: 98 23 17 88
  Email: mail@brovst-autolakering.dk

  • Vi opdager alle forsikringsskader

  • Samarbejder med forsikringsselskaber
  • Foretager de nødvendige reperationer