Bil lakering

Opret din skade her, nemt og hurtigt. Så kontakter vi dig snarest muligt.

Hvad er det for en skade
Vælg forsikringsselskab kun ved skade
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 4 files.

AUTO LAKERING

​​​​Vi giver din bil en smart farve eller reparerer dine ridser. Kom eventuelt med ideer og vi vil gå i gang med opgaven for dig.

FORSIKRINGSSKADER

Brovst Autolakering laver forsikringsskader på alle bil mærker. Vi lever op til alle krav som stilles i denne sammenhæng

LEASING EFTERSYN

Kører du i en leasingbil, som du gerne vil have lavet et eftersyn på, inden du skal levere den tilbage? Så kontakt os

MC LAKERING

Vi reparerer dine revnede skjolde, eller giver din cykel en smart brillant farve. Kom med ideer og sammen kan vi løse opgaven.

LAKERING AF KØKKEN

Vi tilbyder vi lakering af dit køkken. Her kan vi være dig behjælpelig med alt inden for sprøjtelakering og maling af køkken elementer

ALUFÆLGE LAKERING

Har du et sæt alufælge, gamle eller nye, som er irret og lakken skaller af, så kan vi renovere dem for dig. Så de bliver som nye igen.

VETERANBILER

Vi har gennem årene lavet rigtig mange veteranbiler. Ring eller mail til os for et uforpligtende tilbud, vi er klar til at løse din opgave

INDUSTRILAKERING

Vi hjælper altid vores kunder på bedste vis, når de kommer til os med en dør eller en anden brugsgenstand, som de gerne vil shine op med en lakering.

​Større opgaver udføres efter klar aftale mellem kunden og Brovst Autolakering

I forbindelselse med erklæringen, giver vi gerne tilbud på afhentning samt levering af bilen, da vi har aftale med Dansk Autohjælp.

​Vore kunder skal kunne regne med at det vi siger, er også det vi gør, det vil med andre ord sige, at lover vi en bil færdig til et bestemt tidspunkt, gør vi alt for at overholde aftalen. I forbindelse med afpudsning, kan vi støde på noget rust eller andet, og der kontakter vi selvfølgelig kunden, hvorefter vi aftaler hvad der skal ske.