Lakering af syver stol

Arne Jacobsens Syver stole er en af de mest populære køkkenstole på markedet. Det er en klassikerm og derfor er den, for mange danskere, en utrolig bevaringsværdigt stykke møbel eller kunst, som danner rammen i rum i hjem i hele Danmark.

Genbrug er blevet ufattelig populært og vi ser derfor et stigende antal forespørgsler på omlakering eller ændring af farver i maling på de populære 7´er design stole. Ridser og almindelige brugsspor eller brugsskrammer er helt uundgåeligt, uanset hvor meget man passer på. De bliver trukket ud, siddet på og gjort brug af – lige som det skal og bør være.

Har du købt en helt ny designerstol, så er det rart at vide, at man ikke nødvendigvis behøver at skifte ud, så snart brugstegnene viser sig. De kan nemlig slibes ned, så de fremstår glatte og matte i overfladen og dernæst få den kærlighed, som de fortjener, med en ny omgang lak eller farvelag, lige præcist og helt nøjagtigt efter dit temperament og dine ønsker. Og det er uden tvivl en meget billigere løsning end at købe nyt. Måske opkøber du selv brugte møbler og ønsker en ny behandling, så de kan sælges videre og pryde et nyt hjem end at samle støv i laden.

Dér kommer vi ind i billedet. Vi restaurerer, sliber og finpudser designermøbler og designerstole til hverdag og derved kan vi garantere et resultat, som ikke fortrydes. Vi er stolte af vores håndværk og vi er ærekære med den kærlighed og smukke proces, som vi tager din Syverstol igennem, så den til sidst står som kronen på værket – og altid til skarpe og konkurrencedygtige priser, som de fleste kan være med til og se en fornuft i.

Kontakt os på: 98 23 17 88 og få et uforpligtede tilbud. eller skriv en mail til os.

Kontakt os

Har du købt en brugt Syver stol i Aalborg eller Nordjylland?

Vi har malet og lakeret tuindvis af Arne Jacobsen køkkenstole. Af dem kan det bl.a. nævnes de populære hvide, som også oftere er dem, hvor småskader og ridser hurtigere ses i lakken. Vi har dog også malet Syver kontorstole og vi ser også, at en Syver stol med armlæn er populære at få omlakeret hos en automaler.

En helt original Syver stol, om den er købt brugt eller ej, kan altid tåle en ny maling – og det er vitterligt kun fantasien, der sætter grænsen for valg af farver. Vi tilbyder at ændre og om modernisere fra slidt til nyt på ganske kort tid og hos os varetager vi ophæng på den helt korrekte måde. Og den er svær at kopiere i hjemmet, og derfor anbefaler vi, at du overvejer at få profesionel hjælp til at udføre din opgave, sådan at din designstol kan bevare den flotte overflade og lakering, som den er født med og fortjener.

Maling af en køkkenstol eller køkkenstole er en reparation, for vi sikrer at slibe før og under maling – med en mellemslibning – så der er garanteret et slutresultat som er til perfektion.

Er du i tvivl om hvad lakering kan koste af pris, så ring til os – helt uforpligtende. Uanset om du har købt din Syver stol på tilbud, brugt eller er købt helt ny, så bliver en lakering altid godt og vil være prisen værd. Det er dyrere at købe helt nye. Så hold liv i dine slidte eller gamle Syver stole med en god, professionel og billig lakering hos din lokale automaler. Kontakt os

Kontakt os

Få et uforpligtende tilbud på din maleropgave.
Du vil få svar inden for 24 timer.

1. Udfyld først din adresse.
2. Husk at udfylde så meget som muligt om din opgave.
3. Modtag tilbud fra os indenfor 24 timer .

  Hvis du har en maleropgave. Så kontakt os.

  Hos Brovst Autolakering reparerer vi skaden og sørger samtidig for, at den bliver takseret hos dit forsikringsselskab.
  Du kan derfor roligt læne dig tilbage når du har afleveret bilen hos os. Så sørger vi for resten, og så er du hurtigt på farten igen.

  Hvis du har en skade på din bil eller andre spørgsmål eller henvendelser til autolakering og autoreparationer på dit køretøj, så er du altid velkommen til at kontakte os – også, hvis formularen ikke opfylder de kriterier for svarmuligheder, der er i nødvendige eller vigtige i dit tilfælde for skadeanmeldelse.

  Husk, at vi også udfører reparationer og sprøjtelakering på alt inden for bolig og interiør, køkkenelementer, alufælge, stole, reoler mm.

  Vi har over 35 års erfaring – og det er både til vores, men mindst lige så meget til DIN fordel.

  ​​Ring eller mail til os for et uforpligtende tilbud
  Telefon: 98 23 17 88
  Email: mail@brovst-autolakering.dk

  • Vi opdager alle forsikringsskader

  • Samarbejder med forsikringsselskaber
  • Foretager de nødvendige reperationer