Småbuler og ridser

Bilkabuler og skrammer udrettes og repareres

Hos Brovst Autolakering I/S kan vi hjælpe dig med udretning og reparation af bilkabuler, ridser og skrammer i hele området nær Brovst, Aabybro og Fjerritslev. Mange tror, at bilkabuler er dyrt at få lavet, men faktisk kan mindre ridser, skader og bules repareres billigt og nemt, hvorfor det bare er om at få det ordnet med det samme.

Bilkabuler er naturligvis ikke noget, der påvirker din bils generelle funktioner og kørsel, men til gengæld vil det påvirke din bils udseende markant, og det er derfor noget, der generer mange billister. Vi udjævner alle typer buler, og herudover vil også kunne male din kofanger, så din bil vil se ud som ny.

Få ridser og bilkabuler rettet ud til en billig pris

Vi vil kunne hjælpe dig med alle former for reparationer af skader, der går ud over udseendet på din bil. Vi har mange års erfaring inden for branchen at trække på, så vi dermed altid vil kunne tilbyde dig en løsning, der er holdbar.​ Herudover anvender vi udelukkende professionelle metoder og teknikker, når vi skal udbedre bilkabuler på biler, så du er garanteret et godt resultat. Endelig skal det nævnes, at du udelukkende hos os får tilbudt services til skarpe priser.

Vi vil sammen med dig gennemgå din bil og se, hvad der er behov for i forhold til at udbedre de pågældende skader, og vi sørger desuden altid for at opfylde alle dine forventninger, så du får et resultat, der lever op til dine krav.

Skriv eller ring til os for mere information

Vil du gerne høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig i forhold til lakering af døre og møbler, er du altid velkommen til at tage kontakt til os og så giver vi dig et godt tilbud. Du kan ringe på telefon 98 23 17 88 eller skrive til os på e-mail mail@brovst-autolakering.dk. Du kan også skrive til os via kontaktformularen på vores hjemmeside.

Vi kan også hjælpe dig med nedenstående

AUTO LAKERING

​​​​Vi giver din bil en smart farve eller reparerer dine ridser. Kom eventuelt med ideer og vi vil gå i gang med opgaven for dig.

Få hjælp her

FORSIKRINGSSKADER

Brovst Autolakering laver forsikringsskader på alle bil mærker. Vi lever op til alle krav som stilles i denne sammenhæng

Få hjælp her

LEASING EFTERSYN

Kører du i en leasingbil, som du gerne vil have lavet et eftersyn på, inden du skal levere den tilbage? Så kontakt os

Få hjælp her

MC LAKERING

Vi reparerer dine revnede skjolde, eller giver din cykel en smart brillant farve. Kom med ideer og sammen kan vi løse opgaven.

Få hjælp her

LAKERING AF KØKKEN

Vi tilbyder vi lakering af dit køkken. Her kan vi være dig behjælpelig med alt inden for sprøjtelakering og maling af køkken elementer

Få hjælp her

ALUFÆLGE LAKERING

Har du et sæt alufælge, gamle eller nye, som er irret og lakken skaller af, så kan vi renovere dem for dig. Så de bliver som nye igen.

Få hjælp her

VETERANBILER

Vi har gennem årene lavet rigtig mange veteranbiler. Ring eller mail til os for et uforpligtende tilbud, vi er klar til at løse din opgave

Få hjælp her

INDUSTRILAKERING

Vi hjælper altid vores kunder på bedste vis, når de kommer til os med en dør eller en anden brugsgenstand, som de gerne vil shine op med en lakering.

Få hjælp her