FORSIKRINGSSKADE

VI KAN HJÆLPE DIG MED DIN MC LAKERING?

Forsikringsskade – skade på din bil

Hvis du har været uheldig og fået en skade på din bil, så er vi klar til at hjælpe dig. Vi klarer alt inden for forsikringsskader, om det er buler, ridser eller dele der skal repareres eller udskiftes. Det hører ikke til sjældenhederne, at der sker usynlige skader på en bil, og dem sørger vi altid for bliver opdaget, så du ikke selv skal betale for dem senere hen. Vi har ikke kun fokus på en konkret skade, men ser på bilen hele vejen rundt, hvis der er tale om en forsikringsskade.https://digidar.dk/

​​Ring eller mail til os for et uforpligtende tilbud
Telefon: 98 23 17 88
Email: mail@brovst-autolakering.dk

  • Vi opdager alle forsikringsskader

  • Samarbejder med forsikringsselskaber
  • Foretager de nødvendige reperationer

Motorcykel lakering

Når vi skal vurdere, hvad en autolakering vil koste på netop din motorcykel, gennemgår vi den først sammen med dig, så vi i fællesskab kan vurdere, hvad der er nødvendigt at gøre i forhold til diverse lakreparationer. Vi garanterer dog udelukkende skarpe priser, og vi er således i stand til at autolakere din bil til en billig pris.

Det skal dog nævnes, at dette bestemt ikke er noget, der går ud over kvaliteten af vores arbejde, da vi altid gør meget ud af at opfylde netop dine krav og forventninger til den pågældende opgave.

Udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig snarest muligt. 

TELEFON

E-MAIL

mail@brovst-autolakering.dk

ÅBNINGSTIDER

08:00 – 16:00

​Kvalitetssikring

​​KS 2000 er FAI’s kvalitetsstyringssystem, der med en kvalitetshåndbog som værktøj giver vejledning i og retningslinier for de virksomheder, der ønsker at kunne levere et dokumenteret og kontrolleret kvalitetsprodukt som lever op til FAI’s anbefalinger, standarder og normer.

Formålet med KS 2000
er at sikre et højt fagligt niveau og en høj kvalitet med hensyn til lakopbygning, farvetilpasning, glans, lagtykkelse, overfladestruktur og overfladerenhed. KS 2000 skal samtidig sikre en høj kvalitet i virksomhedens service i form af effektiv planlægning samt ledelse, garanti, pris, reklamationsgang og afvigelsesbehandling.

​KS 2000 indeholder bl.a. FAI’s standarder og normer, der angiver minimumskrav til en færdig lakering. Disse fastsætter udfaldskravene i en slutkontrol før aflevering til kunden og kan anvendes ved uoverenstemmelse mellem værksted og kunde.

Kvalitet
betyder først og fremmest, at virksomheden til stadighed kan opfylde kundens krav og forventninger til det arbejde, der leveres. Bilfabrikkerne, bilimportørerne, autoværkstederne, forsikringsselskaberne og de private kunder kræver alle kvalitet. Med KS 2000 kvalitetshåndbogen i hånden har vi et stykke værktøj, der sikrer og dokumenterer et arbejde, der lever op til kundens forventninger. Desuden vil kvalitetsstyring kunne nedsætte antallet af reklamationer og omlakeringer.

www.ks2000.dk

Forsikringsskader

Forsikringsskader

VI HAR ERFARING
HURTIG LEVERING
GOD SERVICE

Vi kan også hjælpe dig med nedenstående

AUTO LAKERING

KLIK HER

FORSIKRINGSSKADE

KLIK HER

POLERING & COATING

KLIK HER

MC LAKERING

KLIK HER

LAKERING AF KØKKEN

KLIK HER

ALUFÆLGE LAKERING

KLIK HER

VETERANBILER

KLIK HER

INDUSTRILAKERING

KLIK HER

​Vælg dit forsikringsselskab, du kommer direkte til skadesanmeldelsen.

alka.dk
almbrand.dk
aros forsikring.dk
bauta.dk
codan.dk
Tryg.dk
Etuforsikring.dk
Gjensidige.dk
Gf forsikring.dk
Himmerland.dk
Nykredit.dk
Popermo.dk
if.dk
Nem forsikring.dk
Privatsikring.dk
Soenderjysk.dk
Tjm forsikring.dk
Vestjylland.dk
Runa.dk
Topdanmark.dk
Thistedforsikring.dk